A new Release in December

It took us so long to finish off the work to make my new single “Wain Ellega” ready to be released in December. The title “Wain Ellega”, in local Bahraini Arabic accent, means “Where shall we meet?” when translated into English.

We hope to get it released by the first half of next month on music platforms and then it will be followed by a lyric video with translation on the youtube channel. Special thanks to Mr. Ghareeb Awadh for the translation into English.

Exact dates will be announced later. Stay tuned.

بعد انتظار طويل تم الانتهاء من العمل على الأغنية المنفردة (سينقل) الجديدة “وين اللقا؟” التي ستطرح في ديسمبر. العنوان باللهجة البحرينية بمعنى “أين اللقاء؟” بالعربية الفصيحة. نأمل أن يتم إصدار هذا العمل بحلول منتصف شهر ديسمبر على منصات الموسيقى الإلكترونية العالمية ومن ثم سيتم نشر فيديو كلمات الأغنية مع الترجمة إلى اللغة الإنجليزية على قناة اليوتيوب. كل الشكر والتقدير للأستاذ غريب عوض على تفضله بترجمة كلمات الأغنية. ابقوا على تواصل معي حتى يتم الإعلان عن تاريخ إصدار العمل الجديد.